Artikelindex

Hallo medebuurtfeestvierder!!

De voorbereidingen gaan voort!! In een gestaag tempo wordt gewerkt aan een knallende feestweek, schitterende versieringen, mooie kostuums en een gezellig festijn. Iedereen was op de hoogte van de werkzaamheden die liepen in de loods. Deze werkzaamheden zijn ver klaar. Er is geen specifieke planning meer gemaakt. Nog een beetje schilderwerk en dan zit er al een groot deel op. Zijn er nog dingen te doen dan nemen we contact met jullie op. We willen bijzonderheden aankondigen op het hek bij de speeltuin. Hou het in de gaten als je naar huis gaat.

Read More


Er is nu een datum vastgesteld wanneer gestart gaat worden aan het kasteel in de speeltuin. Dat zal zijn vanaf 6 april. Dus vanaf dan kan iedereen de vorderingen zien, en onze wijk zien veranderen naar de kasteeltijd, met Willem van Oranje als leidraad.  (let op: vanaf 25 maart zal het steigermateriaal ten behoeve van het kasteel bij de speeltuin liggen. Zorg ervoor dat de eigen kinderen en andere kinderen er niet mee gaan spelen. We willen ongevallen voorkomen!! Dus zie je gevaarlijke dingen gebeuren, aarzel niet en zeg er wat van!!)

Op zaterdag 10 april willen we met de kinderen de dieren gaan schilderen in de speeltuin (wanneer het schilderen niet gereed is gekomen een vervolg op 17 april), dus zet die datum ook maar in de agenda’s! Op 29 april beginnen we de feestweek met een borrel in ons kasteel! En eventuele andere leuke datums laten we nog weten. De Barbecue staat nog steeds gepland op 7 mei.

We zijn nog met spoed en hoopvol op zoek naar de beugels waarmee de vlaggen 5 jaar geleden aan de lantaarnpalen hebben gehangen! De vlaggen zijn terecht, maar zonder de daarvoor gemaakte beugels kunnen we er niet zoveel mee (en om te voorkomen dat we weer beugels moeten maken…). Dus kijk even je zolder, schuur en andere hoekjes na, en laat het ons weten als je iets hebt liggen!!

Er wordt gewerkt aan een eigen website voor de buurt. Deze zal onder de naam www.dereepe.nl binnenkort gelanceerd worden. Hierop willen we de buurtinfo’s maar ook foto’s en andere leuke dingen gaan zetten. Heb je er bezwaar mee dat je op deze site komt te staan (tekst of foto), laat het even weten zodat we daar rekening mee kunnen houden! Mocht je zelf leuke foto’s of teksten of ideeën ervoor hebben, laat dat dan aan Juliet Hoogesteger weten (Herdershoefje 52, mail Juliet)  zodat eraan gewerkt kan worden. (foto’s kunnen doorgemaild worden!)

Voor de te huren kleding zijn wat afspraken gemaakt. Deze zijn te vinden op het bijgevoegde blad. Het is leuk dat er veel mensen verkleed willen gaan.

Brengt ons op de optocht. Er is besloten mee te gaan doen met de optocht met een loopgroep (met wagens met paarden ervoor) met verklede buurtbewoners. Graag willen we een idee hebben over hoeveel mensen zin hebben om mee te lopen. Dus wil je (een deel) meelopen, laat het even weten aan Rudi Koens, zodat hij het aantal mensen kan inventariseren.

We hopen dat we iedereen net zo enthousiast als de oranjecommissie in de loods of in de buurt kunnen gaan begroeten en gezellig samen kunnen gaan werken aan een grandioze, spetterende, geslaagde maar vooral feestelijke feestweek!!!

Met een vrolijke oranjegroet van jullie oranjecommissie!!!

Manja Bor, Anita Schouwenaar,  Juliet Hoogesteger,  Wouter Fieman,  Benjamin Tissink,  Janina van der Sluis, Janine Flipse, Jan Remijnse, Jeanne van der Guchte,  Sidney Snijder, Ron Snoodijk.