Hallo medebuurtfeestvierder!!

Het is nu voor een ieder zichtbaar geworden!! De vergunning was vorige week zaterdagmiddag geregeld, dus de start van het kasteel is een feit. Afgelopen zaterdagen is er flink gewerkt, en er waren heel veel mensen te zien. Het was erg leuk en gezellig!! Uiteraard gaan we volle kracht vooruit! Vanaf nu zal er op de zaterdagen en op avonden in de kasteeltuin gewerkt worden, dus hou het in de gaten!!

Alles in de straat plaatsen gaan we mee beginnen vanaf 12 april.  Het plaatsen van de schilden met de fakkels zal plaatsvinden op de eerste dag van de lichtjesroute welke waarschijnlijk begint op maandag 26 april.

Read More


Contributie Oranjevereniging

Via deze weg willen we als bestuur de Oranjevereniging een handje helpen door het innen van de contributie voor 2010 van de Oranjevereniging. Hierbij willen we jullie vragen om je (vrijwillige) bijdrage over te maken op de rekening van de buurt voor 15 april 2010. De penningmeester zal het dan bijhouden en doorstorten naar de Oranjevereniging.

Vorderingen en ideetjes

Er is een opzet om vlaggetjes voor de ramen van de woningen te gaan hangen (aan de binnenzijde) als extra versieringen. Er komen aan het hek van de speeltuin oranje viooltjes te hangen in Zeeuwse Siepjes. Het kasteel zal geschilderd moeten worden (vanaf dinsdag 6 april). Een schandpaal is geregeld.

Deelname Optocht

Wie loopt er mee? Aanmelden kan nog steeds bij Rudi Koens.

Extra mensen optocht voor Oranjevereniging

De Oranjevereniging is zoekend naar mensen om de optocht te begeleiden. Heb je nog niets en wil je helpen, geef je dan op bij de Oranjevereniging.

Kleding afhalen

Hou zelf in de gaten om op tijd je kleding op te halen bij de verhuur vanaf 28 april 9.00 tot 17.00, donderdag tussen 19.00 tot 20.30 uur. (contant betalen bij afhalen, incl 10 euro borg, inleveren uiterlijk 7 mei).

Schildermiddag kids

Op 10 en 17 april zal het schildermiddagen zijn voor de kinderen van de buurt om de dieren te gaan schilderen. Dus schrijf de datum op, en zorg dat de kids er tijd voor hebben!!

Veiligheid speeltuin

We willen nog een keer benadrukken dat iedereen meekijkt voor wat betreft de veiligheid in de speeltuin. Er liggen nogal wat klusmaterialen, dus hou je ogen open en zeg er wat van als je gevaarlijke situaties ziet!

Dweilband 1 mei

Op zaterdagavond 1 mei zal de dweilband van OKK ons komen entertainen. Tussen 20.30 uur en 22.30 uur zullen ze gezellige liedjes komen spelen. We hopen dan een leuk avondje te kunnen bieden!! (eenieder is welkom, dus ook mensen van buiten de wijk, dat geldt voor alle dagen!)

Op 31 maart is nog een info-avond van de Oranjevereniging en gemeente Kapelle geweest. Het programma voor de Koninginnedag staat inmiddels vast en is op het internet te vinden via www.kapelle.nl . Verder zal er huis-aan-huis nog een infobulletin rondgebracht worden met een heleboel informatie over de Koninginnedag!

Aan de hekken van het speeltuintje zullen “Siepjes” met oranje viooltjes komen te hangen. Om deze bakjes te vullen zoeken we nog naar eierdozen. Heb je eierdozen over, lever deze dan in bij Anita Schouwenaar.

We hopen dat we iedereen vrolijk, enthousiast en vol goede spirit in de buurt kunnen gaan begroeten en gezellig samen kunnen gaan werken aan een grandioze, spetterende, geslaagde maar vooral feestelijke feestweek!!!

Met een vrolijke oranjegroet van jullie oranjecommissie!!!

Manja Bor, Anita Schouwenaar,  Juliet Hoogesteger,  Wouter Fieman,  Benjamin Tissink,  Janina van der Sluis, Janine Flipse, Jan Remijnse, Jeanne van der Guchte,  Sidney Snijders, Ron Snoodijk.

p.s.: Bij degenen die nog achter lopen met de contributie zal een dezer dagen een brief in de brievenbus vallen om alsnog te betalen. Wil je dit zo spoedig mogelijk doen, om de kas van de buurt zo volledig mogelijk te kunnen hebben voor 30 april!!