Hallo medebuurtbewoner,

Zoals de titel zegt….iedereen is in de ban van de oranjekoorts!! De voorbereidingen zijn in volle gang, dus weer eens tijd om iedereen te informeren over de activiteiten. Bij de jaarvergadering (notulen zijn bijgevoegd) is uitleg gegeven over het thema “Willem van Oranje” en wat de plannen zijn, welke in het kort neerkomen op:

  • Een kasteel in de speeltuin (met drankjesverkoop), voorzien van toebehoren welke bij een kasteel horen (verlichting, dieren etc!)
  • Voor elke buurtlid (per huis) een schild om zelf een eigen wapen te ontwerpen om in de tuin te zetten (deze worden op korte termijn rondgebracht met een uitleg erbij), ook een fakkel om erbij te zetten worden (tegen Koninginnedag) uitgedeeld.
  • Straatverlichting op verschillende manieren, voor de oplettende kijker is een voorbeeld te zien geweest van hoe de lantaarnpalen bekleed zullen worden. Verder zal er “kunstkaarsverlichting” toegepast gaan worden en fakkels.
  • Diverse attributen om de straat mee op te sieren in kasteelstijl, te denken aan dieren, schilderijen, zwaarden, kanonnen, oranje tulpen, waterputten, etc. (goede aanvullende ideeën zijn uiteraard nog van harte welkom!!)
  • 2 grote ridders welke de wijk zullen bewaken bij de entree van de wijk.