Hallo medebuurtbewoner,

De zomer is net begonnen maar al voelbaar aanwezig! Het zonnetje doet zijn best en wij krijgen zin in een barbecue!! Deze zal dit jaar plaatsvinden op 18 juli en wel op de vertrouwde plaats bij de garages in de Reephof.

 

De kosten zullen dit jaar voor volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar € 15,00 zijn en kinderen tot 15 jaar zijn gratis. Bij het begin van de barbecue zullen alle volwassenen nog twee consumptiebonnen per persoon ontvangen, die inbegrepen in de prijs zijn. Daarna werken we met hetzelfde betaalsysteem als altijd, met drankkaarten. Deze kaarten zullen de avond zelf te koop zijn.

Read More


Opgeven kan door middel van onderstaand strookje, met geld in te leveren bij Anita Schouwenaar (Herdershoefje 32) vóór 10 juli 2009.

We willen zoals gebruikelijk vragen of iedereen zelf stoelen (en eventueel een tafel) mee wil nemen. Het is de bedoeling rond 18.00 uur te beginnen, en uiteraard is eenieder ook welkom bij het klaarzetten van alles eind de middag!

We hopen dat er veel buurtgenoten komen genieten van de barbecue, zodat het een gezellig feest zal worden.

Tevens hopen we deze avond ons bestuur weer compleet te maken. Onze voorzitter is afgetreden, maar er staat een nieuwe voorzitter klaar om het stokje over te nemen, zijnde Manja Bor. Ook zullen we het een en ander laten zien/horen van de voorbereidingen voor het grote koninginnefeest in 2010!!

Met vriendelijke groet van het bestuur van jullie buurtvereniging "De Rêêpe".

Strookje met geld inleveren bij Anita Schouwenaar (Herdershoefje 32) vóór 10 juli.

Wij komen gezellig naar de buurtbarbecue.

Naam: ..................................................................

Adres: ..................................................................

We komen met ......... personen vanaf 15 jaar, en ......... kinderen onder de 15 jaar.