In het kader van de oranjegedachte, zijn we op een probleem gestuit. De spullen die bij de CZAV in opslag liggen, moeten daar (waarschijnlijk tijdelijk) weg. We zijn zodoende op zoek naar een paar sterke mannen (met karretjes achter de auto?) om de spullen er weg te halen, maar ook zoeken we ruimte om alles (tijdelijk) te stallen. Het gaat om de houten delen van het huisje en het decor. We zullen het op zeer korte termijn weg moeten halen. Wil je helpen, dan graag even contact opnemen met Wouter Fieman op tel.nummer 06-43216954.

Om nog even in het oranjegevoel verder te gaan, is er een verzoek van de Oranjevereniging van Wemeldinge om uit elke buurtvereniging een afgevaardigde te hebben voor de Oranjevereniging. Dit gaat om deels bestuursleden, maar ook mensen als contactpersoon binnen de buurt (deze laatste groep is niet bedoeld als zijnde voor de vergadering, maar meer als contactpersoon, bij het evt rondbrengen van brieven, doorgeefluik over ontwikkelingen en dergelijke). We hebben besloten dat het niet handig is om een bestuurslid van de buurt hiervoor aan te melden, omdat deze het druk genoeg gaan krijgen komende tijden. Graag zien we zodoende een buurtgenoot die dit op zich wil nemen! Hiervoor aanmelden kan bij Anita Schouwenaar (secretaris) 0113-621777.

Verder willen we iedereen nog even erop wijzen dat de buurtbarbeque op 18 juli 2009 zal plaatsvinden, dus schrijf het vast in de agenda!!

Voor degenen die het nog niet hebben gezien bij Spar Tax nog het volgende. Er is een sponsoractie vanuit Tax om alle vereniging een kans geven wat geld te vergaren. Voor iedere 250 euro aan kassabonnen krijgen we 5 euro voor de buurtvereniging! Kleine moeite dus om de kassabonnen in de opvallende doos van de buurt te doen!! Zo steunen we de buurt nog een beetje extra!! (de stand van het gespaarde bedrag hangt aan de deur van Tax!)

Voor dit moment was dit alle nieuws. We hopen dat eenieder met vrolijke stemming mee zal helpen op welke manier dan ook, en we hopen er samen een gezellige periode van te kunnen maken met een spetterend resultaat op 30 april 2010!

Met vriendelijke groet van de oranjecommissie van buurtvereniging "De Rêêpe".