Artikelindex

Hallo medebuurtfeestvierder!!

Wat een bedrijvigheid!. De oranjekoorts is losgekomen en er wordt flink gewerkt! Overal in het dorp worden versieringen zichtbaar, en zo ook bij ons. In eerste instantie in en rond het kasteel, maar langzaam maar zeker komt er steeds meer bij!

Alles in de straat plaatsen gaan we mee beginnen vanaf 16 april.  Vanaf 22 april zullen de fakkels en lampolie rondgebracht worden (waarvan het de bedoeling is om deze vanaf 24 april elke avond te branden bij het schild in de voortuin). Ook de vlaggen om aan de binnenzijde van de ramen van de woningen te hangen zullen dan rondgebracht worden.

Vanaf 26 april begint de lichtjesroute, en zou het leuk zijn als iedereen zo veel mogelijk en zo vaak mogelijk in de kostuums loopt (voor zover mensen deze al in hun bezit hebben uiteraard!). Zowieso op 29,30 april, 1 en 5 mei verwachten we iedereen die een kostuum heeft in kostuum!!

 Op 10 april is de eerste schildermiddag voor de kids geweest in de speeltuin en dat was zeker een succes! Veel kinderen hebben hun best gedaan (zie ook de foto’s op www.dereepe.nl). Komende zaterdag (17 april) zal er nog een kans zijn voor de kids om zich met verf uit te leven! Wederom vanaf 14.00 uur in de speeltuin!

Read More