Hallo medebuurtfeestvierder!!

Nog even en het is zover!! Op zaterdag 24 april gaan we van start. Op deze dag gaat ons kasteelcafe open vanaf 17.00 uur. We willen jullie vragen vanaf dat moment de fakkels en lantaarns gedurende de komende twee weken ’s avonds aan te doen van 21.00 uur tot 23.00 uur.

In de lantaarns zitten waxinelichtjes op batterijen, die je aan de onderkant aan en uit kunt zetten. Als iedereen meehelpt hoeft niet 1 persoon alles te doen! Zodra de lampjes de eerste keer branden gaan we ze mooi verdelen in de wijk. Zodoende willen we vragen of iedereen de lampjes zoveel mogelijk op de plaatsen willen laten staan, zodat het licht in de hele wijk goed verspreid is.

Ook vragen we iedereen de auto’s zoveel mogelijk op de opritten of in garages te zetten, zodat alle versieringen mooi zichtbaar zijn.

Vanuit de oranjevereniging is mede gedeeld dat alle auto’s langs de route van de optocht van de straat weg moeten zijn. Hou er rekening mee!!

Read More


Dan rest ons nog om iedereen te bedanken voor de geweldige hulp en inzet tot nu toe en we wensen jullie een hele fijne en feestelijke feestweken toe!!! We hopen iedereen in ons cafe tegen te komen, in elk geval op 29 april om 20.00 uur voor koffie met iets lekkers van de buurt!!

Met een vrolijke oranjegroet van jullie ontzettend tevreden oranjecommissie!!!

Manja Bor, Anita Schouwenaar, Juliet Hoogesteger, Wouter Fieman, Benjamin Tissink, Janina van der Sluis, Janine Flipse, Jan Remijnse, Jeanne van der Guchte, Sidney Snijders, Ron Snoodijk.


Strookje met geld inleveren bij Anita Schouwenaar (Herdershoefje 32) vóór 25 april.

Wij komen gezellig naar de buurtbarbecue.

Naam: …………………………………………………………

Adres: …………………………………………………………

We komen met ……… personen vanaf 15 jaar, en ……… kinderen onder de 15 jaar.


Nog even ter herinnering het volgende in herhaling!:

Barbecue 7 mei

Contributie Oranjevereniging

Deelname Optocht

Kleding afhalen

Dweilband 1 mei

Op zaterdagavond 1 mei zal de dweilband van OKK ons komen entertainen. Tussen 20.30 uur en 22.30 uur zullen ze gezellige liedjes komen spelen. We hopen dan een leuk avondje te kunnen bieden!! (eenieder is welkom, dus ook mensen van buiten de wijk, dat geldt voor alle dagen!)Hou zelf in de gaten om op tijd je kleding op te halen bij de verhuur vanaf 28 april 9.00 tot 17.00, donderdag tussen 19.00 tot 20.30 uur. (contant betalen bij afhalen, incl 10 euro borg, inleveren uiterlijk 7 mei).Wie loopt er mee? Aanmelden kan nog steeds bij Rudi Koens.Via deze weg willen we als bestuur de Oranjevereniging een handje helpen door het innen van de contributie voor 2010 van de Oranjevereniging. Hierbij willen we jullie vragen om je (vrijwillige) bijdrage over te maken op de rekening van de buurt voor 15 april 2010. De penningmeester zal het dan bijhouden en doorstorten naar de Oranjevereniging.Op 7 mei houden we onze bbq. Wil je mee eten, vul het strookje in en lever het met het geld in bij Anita!!!