Nieuws & BuurtBarbecue

 

Wemeldinge, 15-7-2013

Hallo medebuurtbewoner,

Buurtbestuur

 

Allereerst willen we u informeren over enkele wijzigingen in ons bestuur.

Doordat Wouter Fieman gaat verhuizen zal hij zijn bestuursfunctie als penningmeester neerleggen en komt deze functie vacant. Uiteraard willen wij Wouter bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren in onze buurt.

Sjaak Verhulst en Rien Fieman hebben zich gemeld om deel te gaan nemen in het bestuur van onze vereniging.

Buurt Barbeque

 

Aangezien de zomer begonnen is komt ook de buurt barbeque weer dichterbij. Deze zal plaatsvinden op 17 augustus in de Reephof.

De kosten zullen dit jaar voor volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar € 12,50 zijn en kinderen tot 15 jaar zijn gratis. Bij het begin van de barbecue zullen alle volwassenen twee consumptiebonnen per persoon ontvangen, die inbegrepen zijn in de prijs. Daarna werken we met hetzelfde betaalsysteem als voorgaande jaren, met drankkaarten. Deze kaarten zullen op de avond zelf te koop zijn.

Opgeven kan door middel van het BBQ strookje, met geld in te leveren bij Jan Remijnse (Herdershoefje 17) vóór 8 augustus.

We willen zoals gebruikelijk vragen of iedereen zelf stoelen (en eventueel een tafel) mee wil nemen.

Uiteraard hopen we dat er weer veel buurtgenoten komen genieten van de barbecue, zodat het een gezellig feest zal worden.

Partytent

 

Het bestuur van de buurtvereniging is voornemens om een partytent aan te schaffen welke benut kan worden voor meerdere activiteiten in de buurt zoals de barbeque, koningsdag en overige buurt activiteiten.

Met de aanschaf van een dusdanige partytent die voldoet aan kwaliteit, afmetingen en brandwerendheid ed is een bedrag van rond de € 900,- gemoeid. Voordat we tot aanschaf overgaan willen we vragen of leden hier bezwaar tegen hebben gezien het investeringsbedrag.

Verder willen wij u nog vragen of u ideeën heeft voor activiteiten. Laat dit ons weten; dit kan per email, telefoon, website ( www.dereepe.nl ) of spreek ons aan.

Met vriendelijke groet van het bestuur van jullie buurtvereniging “De Rêêpe”.

 

Strookje met geld inleveren bij Jan Remijnse (Herdershoefje 17) vóór 8 augustus

Wij komen naar de barbecue

Naam: …………………………………………………………

Adres: …………………………………………………………

We komen met ……… personen vanaf 15 jaar, en ……… kinderen onder de 15 jaar.

 

Wij hebben ideeen voor een activiteit die de buurt zou moeten organiseren

Activiteit / idee

...................................................................................................................................................