ORANJEKOORTS !!!

Zoals de titel zegt….iedereen is in de ban van de oranjekoorts!! De voorbereidingen zijn in volle gang, dus weer eens tijd om iedereen te informeren over de activiteiten. 

Voor degenen die het nog niet hebben gehoord is het thema dit jaar Griekenland met de focus op de vakantievilla van Willem Alexander & Maxima. Wat zijn de plannen voor deze Koningsdag ?

 

  • Er zal een Villa gebouwd worden in de speeltuin compleet met terras, ons eigen cafe, en diverse activiteiten en versieringen rondom dit centrale punt
  • Voor ieder buurtlid (per huis) worden er diverse versieringen geleverd door de buurt om de tuin en het aanzicht feestelijk te maken (zie gedetaileerde beschrijving hieronder).
  • Feestelijke verlichting in de straat. De buurtvereniging heeft 500 meter led prikkabel aangeschaft welke door de buitenring opgehangen zullen worden. Tevens zullen de lantaarnpalen worden aangekleed.
  • Nieuw dit jaar zal de versiering zijn van een deel van de Reepweg. Dit om de aansluiting met de rest van het dorp te maken zodat bezoekers niet passeren aan de ingang van onze wijk en direct het dorp inrijden voor de licht route.
  • Verder zullen er op diverse plaatsen in de wijk tafereeltjes gemaakt worden om de sfeer kracht bij te zetten.
  • Het idee is om ons tijdens de feestactiviteiten ook weer te verkleden, in een grieks thema deze keer. Hiervoor volgt nog informatie komende weken.

Er is dus van alles aan de gang en we kunnen de komende tijd hulp goed gebruiken. We hebben een ruimte (deel van een loods) beschikbaar aan de Choorhoekseweg (beschikbaar gesteld door Adrie Verras), waar we kunnen klussen, en verder zijn er ook mensen in eigen garages bezig.
Hulp is uiteraard heel erg welkom!!! We willen ook van het voorwerk al een feest maken en gezellig met de buren aan de slag gaan!!Iedereen zal komende weken op de hoogte gehouden worden door deze mailings van de Oranjekoorts en het info bord bij de ingang van de wijk.

 

Met vriendelijke groet,

Buurtbestuur DeReepe & Oranje Commissie

Rien Fieman

Benjamin Tissink

Jan Remijnse

Sjaak Verhulst

Dick de Kock

Martin Keijzer

Juliet Hoogesteger

Janina vd Sluijs

Peter vd Dries

Freddie van Sprundel

Sidney Sneijder